marți, 6 ianuarie 2009

CONCURS NATIONAL "MEDIA KINDER"


Concursul Media Kinder valorifică cunoştinţele dobândite de elevi în procesul educaţional şi vizează mai mult aspectul formativ al procesului instructiv-educativ. Concursul este deschis participării tuturor copiilor din clasele II-VI şi constă în două probe, respectiv un test grilă şi o probă de creaţie.
Înscrierile încep în data de 01.10.2008 şi se încheie în data de 10.11.2008.
Copiii înscrişi vor participa la concurs în echipe de câte 3 membri, care vor fi formate în cursul zilei de 9 decembrie, prin tragere la sorţi, sub supravegherea unui cadru didactic coordonator şi a cadrelor didactice implicate din fiecare şcoală. Cadrul didactic coordonator va nota componenţa echipelor şi va avea grijă să nu apară alte modificări în ziua concursului.
Concursul se va desfăşura, în toate şcolile participante, în data de 10.12.2008 la o oră stabilită în prealabil de cadrul didactic coordonator din fiecare şcoală, în intervalul orar 8.00-16.00. Timpul de concurs va fi de 90 minute. Testul grilă din formularul de concurs va avea 25 de cerinţe, evaluate cu 3 puncte fiecare, iar proba de creaţie va fi notată cu maxim 15 puncte. Vor fi oferite 10 puncte din oficiu.
Suportul de concurs va fi deosebit de atractiv din punct de vedere grafic si calitativ.
Toţi elevii care participă la concurs şi toate cadrele didactice implicate în desfăşurarea concursului vor primi diplome de participare. Se vor acorda cinci premii în fiecare şcoală, câte un premiu pentru fiecare an de studiu.
se vor acorda aproximativ 21.000 de premii, constând în echipament sportiv (palete de tenis de masă, mingi de volei, căşti de protecţie pentru biciclete, discuri freesbee etc.).
În perioada 15.01-20.01.2009 vor fi publicate online rezultatele concursului, iar în data de 02.02.2009 vor fi trimise în şcoli diplomele şi premiile
ASOCIATIA MEDIA KINDER
Asociaţia Media Kinder este o organizaţie non-profit, 100% românească, nepartinică, constituită din membri tineri, având sediul central în Cluj-Napoca şi colaboratori în ţară şi străinătate.
Misiune
Asociaţia Media Kinder oferă copiilor o alternativă media echilibrată la desenele animate şi jocurile pe calculator dominate de violenţă şi instinct.
ViziuneMass-media pentru copii ar trebui utilizată preponderent în scopuri educative. Asociaţia Media Kinder urmăreşte să promoveze astfel, într-o modalitate atractivă pentru copii, valori tradiţionale şi universale.
ValoriCredem că e mult mai uşor să previi greşelile decât să le îndrepţi. De aceea, mesajele transmise copiilor merită o atenţie deosebită. Valorile ştiinţei şi culturii trebuie îmbinate cu cele moral-creştine şi etice.


La acest concurs desfasurat in scoala noastra au participat: diriginta, prof. Adriana Firica, inv. Camelia Sirbu, inv. Apostol Elena, inv. George Badea, dir. adj. Ovidiu Romanescu si coord de proiecte si programe educative, prof. Ciobanu Corina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu


MICUL NOSTRU UNIVERS SCOLAR

VA PLACE SA MERGETI LA SCOALA?

CE VA NEMULTUMESTE CEL MAI MULT LA SCOALA VOASTRA?

CEA MAI FRUMOASA DISCIPLINA ESTE...?

CE ACTIVITATI SCOLARE SI EXTRASCOLARE VA PLAC CEL MAI MULT?